FA'ATUMUA AUTU O POLURETHANE RUBBER

FA'ATUMUA AUTU O POLURETHANE RUBBER

O le code (UR) o se polymerization o se polyester (poʻo polyether) ma se faʻapipiʻi diisocyanate. O lona fausaga kemisi e sili atu ona lavelave nai lo polymers elastic lautele. I le faaopoopo atu i vaega urethane faifaipea, o le filifili mole e masani ona aofia ai foi vaega ester, vaega ether, vaega manogi ma mea faapena.

O le filifili autu o le UR mole e aofia ai se vaega fetuutuunai ma se vaega mautu; o le vaega fetuutuunai e taua foi o se vaega vaivai ma e aofia ai se oligomer polyol (e pei o le polyester, polyether, polybutadiene, ma isi); O le vaega faigata e taʻua o se mea faʻaalia o se diisocyanate (e pei o le TDI, MDI, ma isi) ma se faʻalauteleina o filifili mole mole (e pei o le diamine ma le glycol). O vaega vaivai e sili atu nai lo vaega faigata. E ese le maaa o vaega vaivai ma malo. O vaega faigata e sili atu le polar ma faigofie ona faʻapotopoto faʻatasi. O le tele o vaega laiti e faia i le vaega vaivai vaega, lea e taʻua o le micro-phase separation structure. O lona tino ma mea faʻainisinia ma micro-phase O le tikeri o le teteʻa e tele mea e fai i ai.

O le filifili autu o le mole UR e maualuga le malosi ma maualuga elasticity ona o le fegalegaleaiga o fusi hydrogen.

Uiga: O loʻo i ai le lelei o le maualuga o le maaa, malosi lelei, maualuga elasticity, maualuga le faʻaogaina o le ofuina, teteʻe o loimata, teteʻe o le matua, teteʻe o le ozone, teteʻe o le radiation ma le lelei o le eletise. E le fa'atusalia i le pa'u masani.


Taimi meli: Sep-02-2019

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou